Betingelser og vilkår

Bruk av siden

Du sier deg enig til å bli bundet av de følgende salgsbetingelser som gjelder for bruk av denne siden:

  • VI FUNGERER KUN SOM EN BOOKINGAGENT FOR HOTELL LEVERANDØREN. KONTRAKTEN FOR HOTELLOPPHOLDET ER MELLOM DEG OG HOTELL LEVERANDØREN. Denne siden er kun tilgjengelig for deg for oppretting av legitime bestillinger - ikke for bestillinger der intensjonen er spekulativ, falsk eller forsøk på svindel
  • Du aksepterer økonomisk ansvar for alle transaksjoner foretatt i ditt navn. Full betaling kreves ved bestillingstidspunktet
  • Du aksepterer å sikre at nøyaktig informasjon er oppgitt for alle reisende personer på bestillingen
  • Du er over 18 år

Bestillingsprosedyre

Når du har klikket på "Bekreft" knappen og Hotellink har sendt deg bestillingsbekreftelsen, inngår du en lovlig bindende kontrakt med Hotellink. På dette tidspunktet tillater du Hotellink å belaste ditt kredittkort for bestillingens totalbeløp.

Når du har kommet frem til bekreftelsessiden anbefaler vi at du skriver ut denne, slik at du har en kopi av bestillingen som referanse inntil bekreftelsen er mottatt per e-post.

Det er ditt ansvar å sjekke at alle opplysningene på bestillingen stemmer, inkl. ankomstdato, avreisedato, antall overnattinger, hotellnavnet, samt bestilte rom. Hotellink må informeres umiddelbart om eventuelle feil som er oppstått, da vi ikke kan garantere at vi har mulighet til å foreta/bekrefte eventuelle endringer.

Bestillingsbekreftelse

Din bekreftelse/voucher blir sendt via e-post og må skrives ut og fremvises til hotellet ved innsjekking. Unnlatelse av dette kan medføre at hotellet avviser din bestilling. Denne e-postbekreftelsen/-voucheren gjelder som bevis på at din hotellbestilling er forhåndsbetalt.

Betaling

Som angitt ovenfor, må full betalingen skje ved bestillingstidspunktet. Andre betalingsmetoder enn de som er angitt på denne siden, aksepteres ikke for din bestilling. Det totale beløpet for ditt opphold vil bli vist på bekreftelsessiden og også på e-postbekreftelsen. Alle direkte kostnander påført under oppholdet, må betales av kunden direkte. Skulle du finne en pris som er lavere enn den du har betalt på Hotellink, ber vi at du sjekker med hotellet om det samme er inkludert som det tilbudt av Hotellink, d.v.s. rom, frokost, skatter og avgifter (dersom inget annet er spesifisert), samt at ingen messer/konferanser eller lokale festivaler finner sted under ditt opphold. Kunden er innenforstått med at Hotellink ikke har kontroll over ¢kte priser som belastes av hotellet under slike perioder.

Betalingssikkerhet

Hotellink benytter seg av det seneste innenfor sikkerhetsteknologien når du oppgir dine personlige opplysninger og kortinformasjon. Teknologien vi bruker er SSL (Secure Sockets Layer), en krypterende teknologi anerkjent verden rundt, slik at du kan føle deg trygg når du legger inn dine opplysninger på hotelpronto.com

Endringer foretatt av deg

Du kan endre din bestilling enten via "Din konto" eller ved å kontakte oss per e-post til customercare@hotelpronto.com. Alle endringsforespørsler må sendes skriftlig, er forbeholdt tilgjengelighet, og vil medf¢re et endringsgebyr på kr 230,- Dersom du behøver å endre dine reisedatoer, kan det være mulig at andre priser vil gjelde for de nye forespurte datoene. Hvis hotellet ikke har din nye anmodede endring ledig, vil din bestillingen automatisk gå tilbake til opprinnelig status. Hotellink vil alltid forsøke å tilby et passende alternativ.

Avbestillinger foretatt av deg

For å avbestille din bestilling online, logg inn på "Din konto" på Hotellinks hjemmeside og klikk på "Se/Endre" linken ved siden av din bestilling. Gå til linken "Avbestill" og du vil deretter bli vist et vindu med en oversikt over eventuelt gjeldende avbestillingsgebyr.Når vi har mottatt din avbestilling, sendes en bekreftelse til deg automatisk per e-post. Du kan også avbestille din bestilling ved å sende en e-post til Hotellink til customercare@hotelpronto.com og ved å oppgi din Hotellink bestillingsreferanse. Vi gjør oppmerksom på at ved en eventuell avbestilling, kan et avbestillingsgebyr tilkomme som forklart nedenfor. Alle avbestillinger skal mottas enten online som beskrevet ovenfor, eller skriftlig til Hotellink. Det er kundens ansvar å forsikre at alle avbestillinger er sendt på korrekt måte. Våre avbestillingsvilkår er som følger (dersom intet annet er spesifisert på din bestillingsbekreftelse): 24 timers angrefrist etter bekreftelse - gjelder for bestillinger bekreftet mer enn 72 timer før ankomstdato til hotellet Mer enn 72 timer før ankomstdato - avbestillingsgebyr tilsvarende 25% av det totale bel¢pet for bestillingen. Innenfor 72 timer av ankomstdato - Ingen refusjon. 100% av bestillingens totale verdi er gjeldene. Dersom du vil ankomme hotellet etter klokken 17:00, anbefaler vi at du ringer hotellet direkte for å si ifra (telefonnummeret står oppført på bekreftelsen). Hvis du ikke ankommer hotellet den første natten av oppholdet, vil bestillingen bli avbestilt og hele bel¢pet betalt for bestillingen vil være gjeldende.

Avbestillinger foretatt av Hotellink

If the accommodation provider alters or cancels your booking, provided we are informed by it, we will inform you as soon as reasonably possible and will seek to ensure that the relevant hotel looks after any change of accommodation as quickly and efficiently as possible. It may not always be possible for us to notify you of any change before your departure. In the event of a cancellation by the accommodation provider, we have no liability to you to make refunds or pay any compensation.

Klager

Skulle det usannsynlige skje at du ikke er tilfreds med hotellet, ber vi at du diskuterer eventuelle problemer direkte med hotelledelsen. Dersom hotellet ikke løser din klage, vennligst ta kontakt med oss på nødtelefonnummeret oppført på din hotellbekreftelse/-voucher innen 7 dager fra din avreisedato.

Force Majeure

Hotel-Link aksepterer ikke ansvar eller betaler kompensasjon for tap, skade eller utgifter for eventuelle svikt under denne kontrakten som følge av en force majeure (en hendelse utenfor en parts kontroll som ikke burde eller kunne forutsees da kontrakten ble inngått). Dette inkluderer, uten unntak, alle tjenester som vi eller en av våre leverandører ikke kunne tilby.

Forpliktelse

Hotellinks forpliktelse til deg og/eller en tredje part er under alle omstendigheter begrenset til det minste av enten: (a) beløpet betalt av deg til Hotellink, eller (b) kr 5800, avhengig av hvilket beløp som er minst

Retningslinjer for personvern

Vennligst klikk her for å se våre Retningslinjer for personvern .

Hotellfasiliteter

Du vil være innenforstått med at tilgangen til fasiliteter m.m. oppgitt for hvert hotell, er under direkte styring av hotellet og Hotellink kan derfor ikke holdes ansvarlig skulle noen av disse ikke være tilgjengelige under ditt opphold. Kunden aksepterer at ekstra parkeringsavgifter tilkommer hvis hotellets fasiliteter omfatter parkering. Kunden aksepterer at tilgjengeligheten og kostnaden for parkering bestemmes av hotellet. Det er kundens ansvar å kontrollere tilgjengelighet og parkeringsavgifter for hvert enkelt hotell. Kontaktinformasjon for alle hotellene er tilgjengelige via denne nettsiden.

Romtyper

Det er ditt ansvar når du oppretter bestillingen at du har har bestillt korrekt romtype som dekker ditt behov. Alle opplysninger i forbindelse med romtype og antall personer som er tillatt per rom er tilgjengelig i søkevinduet og b¢r også dobbeltsjekkes på din e-postbekreftelse. F¢lgende romtyper er tilgjengelige: Enkeltrom har en enkeltseng. Passer for 1 person. Tomannsrom har to enkeltsenger. Passer for 2 personer. Vær oppmerksom på at tomannsrom ikke alltid er mulig i USA. Dobbeltrom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger plassert ved siden av hverandre. Passer for 2 personer. I USA og Canada, kan et dobbeltrom MULIGENS ha to dobbeltsenger som i disse tilfeller vil passe for inntil 4 personer. Dobbeltrom for enkeltbruk har to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Passer for 1 person. Tremannsrom har dobbeltseng + ekstra seng, to enkeltsenger + ekstra seng, eller 2 dobbeltsenger. De fleste hotell vil normalt ikke ha mulighet til å tilby tre separate senger. Passer for 3 personer. Firemannsrom passer for 4 personer. Vær oppmerksom på at rommet ikke nødvendigvis har fire enkeltsenger. Rommet kan ha to dobbeltsenger. Barneseng, ofte en reiseseng, passer for barn under 18 år. Babyseng, vugge eller krybbe, passer for barn under 2 år. Vennligst vær oppmerksom på at romtype og størrelse kan variere fra land til land.

Lov

Alle kontraktmessige forpliktelser som oppstår ut ifra disse Betingelser & vilkår vil finne sted i England, være underlagt engelsk lov, samt den gjeldende jurisdiksjon fastsatt av de engelske domstoler.

Endringer av "Betingelser & vilkår"

Hotel-Link forbeholder rettighetene til å kunne endre eller oppdatere disse Betingelser & vilkår, relatert til bruken av siden, uten tidligere å ha opplyst om dette. Den siste oppdaterte versjonen vil alltid være tilgjengelig på hjemmesiden og ved å bruke denne siden, aksepterer du den siste versjonen.

Intellektuell eiendom

Copyrighten, varemerkene og den intellektuelle eiendomsretten for og relatert til denne nettsiden er forbeholdt Hotellink. Innholdet eller informasjon på nettsiden må ikke reproduseres, selges, overføres eller endres uten skriftlig tillatelse fra Hotellink.

Systemintegritet

Bruken av utstyr, fremgangsmåter eller software som hindrer eller forstyrrer bruken av Hotellink eller andre bestillinger, er forbudt. Enhver bruk som vil belaste Hotellink, infrastrukturen og også ansees som urimelig eller utenfor retningslinjene, er forbudt.

Tilgang til Hotellink

Hotellink forbeholder rettighetene til å når som helst kunne nekte adgang til siden, da dette kan bli påvirket av faktorer utenfor vår kontroll.

Ugyldighetserklæring

Disse betingelsene vil bli ansett som ugyldige dersom noe av det som er tilbudt blir fastslått til å være umulig å gjennomføre, eller ugyldig. Det som er tilbudt vil fortsatt gjennomføres så langt det lar seg gjøre og er i samsvar med gjeldende lov og hele dens omfang, men en slik avgjørelse vil likevel ikke påvirke gyldigheten eller gjennomf¢ringen av eventuelle gjenstående tilbud.